skip to Main Content

Καθαρίζουμε το λιμάνι του Χορευτού από τις φερτές ύλες

22.10.19

Μαγνησία

Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργασίες του έργου «Καθαρισμός περιοχής λιμένα Χορευτού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από φερτές ύλες», προϋπολογισμού 10.000,00€.
Προβλέπεται να γίνουν εργασίες καθαρισμού φερτών υλικών στην περιοχή του λιμένα Χορευτού του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου που συγκεντρώθηκαν εκεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η παροχέτευση των υδάτων στον τελικό αποδέκτη – θάλασσα.
Επίσης, εξαιτίας των φερτών υλικών στην περιοχή του λιμένα έχει μειωθεί ο αριθμός των σκαφών τα οποία δύναται να λιμενιστούν στο λιμένα Χορευτού, γεγονός που καθιστά επιβεβλημένη την απομάκρυνση των υλικών, για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη είσοδος όλων των σκαφών που θέλουν να ελλιμενιστούν.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινά άμεσα τις εργασίες καθαρισμού στην περιοχή λιμένα Χορευτού, προκειμένου να λυθούν μια σειρά από προβλήματα που δημιουργούνται από φερτά υλικά λόγω των καιρικών φαινομένων. Είδαμε από κοντά τα προβλήματα που δημιουργούνται και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες και την τοπική κοινωνία, το ιεραρχήσαμε, το προγραμματίσαμε και τώρα το υλοποιούμε. Είμαστε δίπλα στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες και σε συνεργασία μαζί τους, προχωρούμε στη λύση των προβλημάτων».

Σχετικά Νέα

Συνεχίζεται η συγκέντρωση εμφιαλωμένων νερών, ξηράς τροφής και ειδών καθαριότητας για πλημμυροπαθείς

Δελτία Τύπου

Συνεχίζεται στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα  η συγκέντρωση βοήθειας…

Συνέντευξη της Δωροθέας Κολυνδρίνη στο “gegonota.news” – “Θέλω να σπάσει το τζάμι της καχυποψίας”

Δελτία Τύπου

Η Δωροθέα Κολυνδρίνη μιλάει για πρώτη φορά για την Εισαγγελική ερεύνα του…

Συνεχίζεται η συγκέντρωση βοήθειας – Είδη καθαριότητας και ξηρά τροφή οι κύριες ανάγκες

Δελτία Τύπου

Στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα (επί των οδών Θεοφράστου…

Back To Top