skip to Main Content

Κολυνδρίνη: Πιστεύω στην επιλογή με σταυρό

Το χρίσμα της έναρξης του προεκλογικού της αγώνα, όπως η ίδια τόνισε, έλαβε το πρωινό της Τετάρτης, επισκεπτόμενη τα studios του Radio Marconi 96,1 F.M. ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων και εκ νέου υποψήφια, Δωροθέα Κολυνδρίνη.
Η Δωροθέα Κολυνδρίνη, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε από καρδιάς τόσο για την επιλογή της να παραμείνει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρά τις προτάσεις για κάθοδο στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, όσο και για το όραμά της, τους στόχους της αλλά κυρίως τις δεσμεύσεις της απέναντι στους Μαγνησιώτες.

Συγκεκριμένα και σχετικά με την επιλογή της να είναι εκ νέου υποψήφια στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η κα Κολυνδρίνη εξήγησε: “Αυτή τη χρονική στιγμή επέλεξα να είμαι ξανά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, να είμαι υποψήφια με σταυροδοσία γιατί έχει αλλάξει ο εκλογικός Νόμος. Με τη δέσμευση του Περιφερειάρχη ότι θα είμαι ξανά χωρικός αντιπεριφερειάρχης, βάζω και κάποια ηθικά δεδομένα στις επιλογές μου. Θα ήταν ανήθικο να φύγω από αυτή την ομάδα, μιας και με εμπιστεύτηκε σε αυτή τη θέση. Νομίζω ότι ανταπεξήλθα, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Οφείλω να παραμείνω, όχι όμως μόνο επειδή του το χρωστώ και επειδή το αγαπώ, έχω πράγματα να κάνω ακόμα, θέλω να προσφέρω στο Νομό μου. Εξάλλου 46 χρονών είμαι, έχω χρόνο μπροστά μου, άρα μπορώ κάποια χρονική στιγμή, εφόσον ολοκληρώσω και την θητεία μου αυτή, να ασχοληθώ και με την κεντρική πολιτική σκηνή. Προτάσεις για να είμαι υποψήφια βουλευτής είχαν γίνει και τις δύο προηγούμενες θητείες των εθνικών εκλογών, όταν ακόμα ήμουν περιφερειακή σύμβουλος και τώρα έγιναν, παρόλα αυτά θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η πορεία πρέπει να είναι και θέλω να είναι μέσα στην Περιφέρεια. Το έχω επιλέξει, ποτέ δεν βρέθηκα σε δίλημμα. Δεν με φόβισε η διαδικασία της σταυροδοσίας”.

Αναφορικά με το έργο που μέχρι σήμερα έχει επιτευχθεί από την ομάδα πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, η κα Κολυνδρίνη δήλωσε απολύτως ικανοποιημένη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Aυτά που είχαμε βάλει στον στρατηγικό σχεδιασμό ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, πετύχαμε πάνω από το 100% των στόχων μας. Εχθρός όμως του καλού είναι πάντοτε το καλύτερο και έχουμε σίγουρα να κάνουμε πολλά και καλύτερα στην επόμενη θητεία”.
Ερωτηθείσα σχετικά με τους στόχους της επόμενης θητείας, η κα Κολυνδρίνη αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην προσπάθεια παραχώρησης του Αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ έθεσε επίσης ως στόχους το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, την αναβάθμιση του Νοσοκομείου του Βόλου, την ολοκλήρωση των αλιευτικών καταφυγίων και των λιμανιών αλλά και τον ενάλιο τουρισμό”.

Η κα Κολυνδρίνη μάλιστα αναφέρθηκε σε ένα όνειρο ζωής για την ίδια, όπως είπε, δηλαδή τη δημιουργία ενός μεγάλου πολιτιστικού χώρου ή αλλιώς του Ψηφιακού Μουσείου της Μαγνησίας. Θα πρόκειται για έναν χώρο, όπως εξήγησε, ο οποίος σε συνεργασία με τον Δήμο θα αναδειχθεί και θα έχει μία διαδραστική και βιωματική λειτουργία για να μπορεί κάποιος να βιώνει μέσα από μια ψηφιακή αίθουσα και τρισδιάστατη εικόνα, την ιστορία της Μαγνησίας, των Κενταύρων, του Ιάσονα. Θα είναι ένας χώρος που θα αποτελεί από μόνος του αντικείμενο για να έρχεται πάρα πολύς κόσμος στην περιοχή. “Θέλω να σκεφτώ όχι εκθέματα, ένα Ψηφιακό Μουσείο, το οποίο θα έχει όλη την ιστορία αυτού του τόπου και θα μπορεί ο καθένας μέσα από προσομοίωση και παιχνίδια να ζήσει όλο αυτό και να μάθουμε και εμείς ποιά είναι η αληθινή ιστορία του Νομού μας, που τόσο έχουμε απαξιώσει”.

Σχετικά Νέα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μονοπατιών-Πεζοπορίας (WTN) στη Σκιάθο

Σποράδες

Με πρωταρχικό στόχο την ενδυνάμωση του εισερχόμενου τουρισμού και την ενίσχυση των…

Σε εξέλιξη τα έργα οδικής ασφάλειας στο τμήμα Ανήλιο -Τσαγκαράδα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δελτία Τύπου

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας…

Η Δωροθέα Κολυνδρίνη για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer 2022

Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ 2022 Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ με το μήνυμα…

Ανάπλαση εισόδων του Αλμυρού με χρηματοδότηση 1,2 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ

Δελτία Τύπου

Αλλάζει όψη η είσοδος του Αλμυρού και κοινόχρηστοι χώροι της πόλης, με…

Το Σχολείο του Ρήγα Φεραίου στη Ζαγορά διασώζει και αναδεικνύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δελτία Τύπου

Tο ιστορικό Ελληνομουσείο Ζαγοράς, το σχολείο όπου φοίτησε ο εθνομάρτυρας και πρόδρομος…

Back To Top