skip to Main Content

Συντηρούμε τον δρόμο Αγχίαλος-Μικροθήβες

Ξεκινούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά την υπογραφή σύμβασης του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, οι εργασίες του έργου «Συντήρηση της Ε.Ο30 (Βόλος-Αγχίαλος-Μικροθήβες)», συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ. Η έναρξη των εργασιών θα αφορά στην τοποθέτηση πλέγματος σε κομμάτια βραχώδους πρανούς ορύγματος που παρουσιάζουν καταπτώσεις βράχων. Συγκεκριμένα πρόκειται να τοποθετηθεί πλέγμα σε δυο βραχώδη ορύγματα τα οποία βρίσκονται μεταξύ της περιοχής Μεγάλης Βελανιδιάς και Χρυσής Ακτής Παναγιάς, με παράλληλα άρση των υφιστάμενων βραχωδών καταπτώσεων.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνουν επίσης κατασκευή οδού προς Σκοπευτήριο Αγχιάλου, κοπή και απομάκρυνση χόρτων στα ερείσματα της οδού, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας τεχνικών έργων, επισκευή υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα με εργασίες φρεζαρίσματος και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και εργασίες διαγράμμισης.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας παρεμβαίνουμε καθημερινά στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, συντηρώντας υφιστάμενα οδικά δίκτυα, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής διέλευση οχημάτων. Η ασφαλής μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες και όλες μας οι προσπάθειες συντελούν σε αυτό ακριβώς».

Σχετικά Νέα

Συνεχίζεται η συγκέντρωση εμφιαλωμένων νερών, ξηράς τροφής και ειδών καθαριότητας για πλημμυροπαθείς

Δελτία Τύπου

Συνεχίζεται στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα  η συγκέντρωση βοήθειας…

Συνέντευξη της Δωροθέας Κολυνδρίνη στο “gegonota.news” – “Θέλω να σπάσει το τζάμι της καχυποψίας”

Δελτία Τύπου

Η Δωροθέα Κολυνδρίνη μιλάει για πρώτη φορά για την Εισαγγελική ερεύνα του…

Συνεχίζεται η συγκέντρωση βοήθειας – Είδη καθαριότητας και ξηρά τροφή οι κύριες ανάγκες

Δελτία Τύπου

Στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα (επί των οδών Θεοφράστου…

Back To Top