skip to Main Content

Το κοινό μας σπίτι το χτίζουμε όπως του αξίζει

19.05.19

Άρθρα

Την επόμενη Κυριακή θα αποφασίσουμε με την ψήφο μας εάν θα επιλέξουμε να πορευτούμε στο άγνωστο μέσα από πειραματισμούς ή εάν θα συνεχιστεί ένα μεγάλο έργο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στη Μαγνησία ειδικότερα.
Στη θητεία μας αποδείξαμε ότι δεν υπάρχει πρόκληση που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και ότι πάντα είχαμε την ετοιμότητα να καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι και να δουλέψουμε συλλογικά. Τα μέσα με τα οποία διοικήσαμε χαρακτηρίστηκαν από διαφάνεια και γι’ αυτό ενέπνευσαν τους πολίτες. Εμείς αποδείξαμε πως και Αυτοδιοίκηση είμαστε και Τοπική, όταν όλοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά στις δυσκολίες.

Δεν ασκήσαμε πολιτική για τους λίγους αλλά πολιτική αληθινής ζωής, πολιτική πραγματικής, χειροπιαστής σχέσης με τον κόσμο και τα προβλήματά του στα οποία θελήσαμε να απαντήσουμε με απόλυτο τρόπο. Γιατί δεν αρκούν τα λόγια. Η καθημερινότητα των πολιτών σε κάθε γωνιά του Νομού είναι σκληρή και εκεί πρέπει να παρεμβαίνει η Αυτοδιοίκηση άμεσα. Διδαχθήκαμε πολλά από τους πολίτες γιατί είμασταν παρόντες.
Δείξαμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μέσα από τις συνεργασίες μας και μόνο εμπιστοσύνη εισπράξαμε. Δεν υπήρξαμε διαχειριστές, αλλά αλλάξαμε στη ρίζα τη νοοτροπία και τη δομή της Περιφέρειας. Είμασταν παρόντες στα προβλήματα πριν προλάβουν τα προβλήματα να έρθουν σε εμάς.
Θα συνεχίσουμε να βάζουμε μπροστά όλους τους πολίτες και τις δικές τους ανάγκες, για τη Μαγνησία που εμπιστεύεται τις δικές της δυνατότητες.
Πάνω σε αυτές τις ιδέες που χτίσαμε την εμπιστοσύνη στη διοίκηση του Νομού, πάνω σε αυτούς τους στόχους και με αυτά τα κριτήρια θα προχωρήσουμε, με κάθε πολίτη, για έναν Νομό που θα μας κάνει όλους περήφανους.
Συναντούμε παντού την θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην προσπάθεια που κάναμε στα χρόνια της θητείας μας και η σχέση με τους πολίτες είναι ανταποδοτική.

Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε με ένα νέο εκλογικό σύστημα και στοχεύουμε στην παράταξή μας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό, ώστε να εκλέξουμε το δυνατόν περισσότερους συμβούλους, για να διοικήσουμε χωρίς παρεκκλίσεις από τον σχεδιασμό μας τον Νομό και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.
Η ομάδα μας διαθέτει την εμπειρία και κυρίως το πρόγραμμα.
Θα υλοποιήσουμε έργα που ήδη έχουμε εμείς σχεδιάσει, γεγονός που σημαίνει ότι τα γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα και το κοινό μας σπίτι θα το φτιάξουμε όπως του αξίζει.

Η Μαγνησία διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει ένα αναπτυξιακό άλμα τα επόμενα χρόνια γιατί εμείς θέσαμε τις βάσεις. Έχει ανθρώπους με ικανότητες, όρεξη και μοναδική φυσιογνωμία. Χρειάζεται αποφασιστικότητα, τεχνογνωσία και μια νοοτροπία διοίκησης, που θα δίνει επενδυτικές ευκαιρίες, θα στηρίζει τον τουρισμό και θα ανοίγει δρόμους στις επιχειρήσεις, με το περιβάλλον να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Η «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» είναι μια ομάδα που έχει την εμπειρία, τη δυνατότητα, αλλά και τη βούληση να απελευθερώσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού Μαγνησίας.
Δεν αξίζει στον Νομό κάτι λιγότερο.

Σχετικά Νέα

Χαιρετισμός της Δωροθέας Κολυνδρίνη στην ενημερωτική ημερίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

Δελτία Τύπου

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη συμμετείχε σήμερα στην ενημερωτική…

Ακαδημία Εκκλησιαστικών Τεχνών στο Βόλο με χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δελτία Τύπου

Ακαδημία Εκκλησιαστικών  Τεχνών  δημιουργείται στο Βόλο με χρηματοδότηση ύψους  2.067.080 ευρώ από…

Με το μεγαλύτερο δίκτυο επισκέψιμων Υποθαλάσσιων Μουσείων στη χώρα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην τουριστική έκθεση BOOT 2023 στη Γερμανία

Δελτία Τύπου

Το μεγαλύτερο δίκτυο  επισκέψιμων Υποθαλασσίων Μουσείων στην Ελλάδα προβάλλει η Περιφέρεια  Θεσσαλίας…

Σε εξέλιξη οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης

Δελτία Τύπου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης στα πλαίσια το…

Τις ιστορικές πλατείες σε Μούρεσι και Κισσό διασώζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δελτία Τύπου

Τις πλατείες στο Μούρεσι και στον Κισσό αποκαθιστά και διασώζει η Περιφέρεια…

Back To Top