skip to Main Content

Υπογραφή συμβάσεων για των Βιολογικό Καθαρισμό Καλών Νερών, τη συντήρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου και τη συντήρηση του δρόμου Κρόκιο-Αϊδίνι

Τη σύμβαση επεξεργασίας των λυμάτων του Βιολογικού Καθαρισμού Κ. Νερών υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, προϋπολογισμού 4.243.000 €.
Όπως ανέφερε σε δήλωσή του στον επόμενο μήνα η ανάδοχος εταιρία θα εγκατασταθεί για να ολοκληρωθεί το έργο.
Ταυτόχρονα ανέφερε, έχει υπογραφεί η σύμβαση, ύψους 2,5 εκ. € και θα κατασκευάζονται τα δίκτυα, στο πλαίσιο των οποίων θα γίνεται δωρεάν σύνδεση των κατοικιών και επιχειρήσεων, κάτι που ήταν επιτυχία της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το υπουργείο.
«Καταφέραμε στα Καλά Νερά παρόλο που είναι οικισμός κάτω των 2000 κατοίκων και τις πολλές αντιδράσεις που υπήρχαν, να έχουν πλέον το έργο 6,5 εκ. €, που ξεκινάει μετά την τουριστική περίοδο και θα προχωρήσει κανονικά», τόνισε ο κ. Αγοραστός.

Επίσης υπογράφηκε η σύμβαση για συντήρηση του δρόμου Κρόκιο – Αϊδίνι στον Αλμυρό, προϋπολογισμού 1,8 εκ. € μεταξύ των δύο γεφυρών που κατασκευάστηκαν μετά τον «Ιανό». Στο πλαίσιο της εργολαβίας θα συντηρηθεί ο δρόμος μήκους 7 χλμ., ενώ συντηρήσει θα γίνουν και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής, όπου κρίνει η υπηρεσία ότι απαιτείται.

Τέλος, υπογράφηκε η σύμβαση για την πενταετή συντήρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου.

Σχετικά Νέα

Συνεχίζεται η συγκέντρωση εμφιαλωμένων νερών, ξηράς τροφής και ειδών καθαριότητας για πλημμυροπαθείς

Δελτία Τύπου

Συνεχίζεται στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα  η συγκέντρωση βοήθειας…

Συνέντευξη της Δωροθέας Κολυνδρίνη στο “gegonota.news” – “Θέλω να σπάσει το τζάμι της καχυποψίας”

Δελτία Τύπου

Η Δωροθέα Κολυνδρίνη μιλάει για πρώτη φορά για την Εισαγγελική ερεύνα του…

Συνεχίζεται η συγκέντρωση βοήθειας – Είδη καθαριότητας και ξηρά τροφή οι κύριες ανάγκες

Δελτία Τύπου

Στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα (επί των οδών Θεοφράστου…

Back To Top